22 juni 2013

Stipendium!

Tänkte glatt berätta att jag blev en av Explorius stipendiater detta år! Jag skrev ihop en liten presentation om min tid som utbytesstudent i Storbritannien åt dem, och den kan ni hitta på deras hemsida, och även på deras facebooksida.

2 kommentarer:

  1. Förstår att du vann det, din text fick mig verkligen att vilja hoppa på ett flyg och åka till Skottland så fort som möjligt! Jättebra skrivet! :) Dock undrar jag en sak, när man kommer in på sidan står det ju att dom delas ut till BLIVANDE utbytesstudenter, och det är ju inte du så jag undrar hur det kommer sig att du fick det och vad du ska göra med det? ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar tackar Ida!

      Jag har faktiskt funderat en del på det här jag med. Anledningen till varför det står blivande studenter skulle jag tro är att stipendieprocessen började redan innan utbytesåret satt fart. Jag tror jag skrev mitt ansökningsbrev våren innan jag reste iväg till Skottland, en liten presentation om mig och mitt liv om jag minns rätt.

      Stipendiet kommer nog fungera som mina sommarjobbspengar. Eftersom att jag inte kunde ansöka om någon sommaranställning här i Sverige, då jag var i Skottland vid tiden, fick jag inte tag på någon sysselsättning detta år. Fast en del av summan gick till min balklänning, och sedan sparar jag säkert något till en framtida 'Skottland-hemvändar-resa' :)

      Radera